Hold i ryggen

Hold i ryggen

Hold i ryggen

Hvordan opstår hold i ryggen? Og hjælper massage mod det? Hos Ægte Massage kan vi hjælpe med lindring, behandling og rådgivning til forebyggelse af akutte smerter i ryg og lænd. Med et veluddannet personale og professionelle klinikfaciliteter, kan enhver patient få den nødvendige individuelle behandling, der skal til at behandle smerterne i ryggen.

Sådan opstår hold i ryggen

Hold i ryggen betyder at ryggen låser sig fast i en position, som enten er smertefuld eller smertefuld at bevæge sig ud af. En anden betegnelse er hekseskud. Når ryggen sidder fast er det næsten uundgåeligt at områderne omkring det aflåste sted ikke også bliver ømme og spændte. Som regel opstår et hekseskud akut, og det kan derfor være svært at afgøre, hvad den egentlige årsag er.

Både veltrænede sportsfolk og mindre aktive personer kan opleve det frygtede hekseskud. Og i de fleste tilfælde er det nødvendigt med en professionel behandling for at komme ud af den fastlåste stilling.

Massage kan hjælpe mod hold i ryggen

Professionel behandling af rygsmerter er massage, der nænsomt, men effektivt påvirker både de ydre og de dybereliggende dele af kroppen til at give slip på det låste. De ømme og spændte områder omkring det låste sted vil også blive løsnet i en professionel massagebehandling, hvor fokus er på at fjerne problemet – ikke blot lindre smerten.

Hos Ægte Massage tager de professionelle behandlere sig af hekseskud og akut opståede smerter, indtil smerten er forsvundet, og vi giver gerne gode råd til, hvordan du bedst muligt forebygger det fremadrettet.

Derfor skal du vælge Ægte Massage

Gå ikke for længe med hold i ryggen. Smerterne forværres ofte, og området omkring det låste sted bliver som regel kun mere og mere ømt og anspændt med tiden. Bestil en akut tid hos vores veluddannede personale. Så får du den individuelle behandling, der skal til for at afhjælpe netop dit problem.

I klinikken har vi desuden en infrarød sauna. Infrarød sauna kan sideløbende med en behandling kan hjælpe effektivt og målrettet mod smerter efter hekseskud eller akut hold i lænden. Infrarød sauna varmer, smertelindrer, afstresser og udrenser, så din krop får den bedste start efter vores professionelle smertebehandling.

Når du vælger os, så får du bl.a. følgende:

  • En personlig og meget individuel behandling, der er tilpasset præcis dit behov og dine smerter
  • Erfarne massører, der med 30 års erfaring kan give dig den helt rette behandling
  • Trygge rammer, hvor du kan føle dig godt tilpas under din behandling
  • Konkurrencedygtige priser, fordi det ikke skal være dyrt at få behandlet hold i ryggen

kontakt os i dag og book en tid og kom af med dine smerter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *