infrarød sauna

Infrarød Sauna

Infrarød Sauna

Egenskaber ved infrarød varme

MEDICINSK PÅVIRKNING!

Undersøgelser af egenskaberne ved infrarøde saunaer er blevet udført på videnskabelige medicinske laboratorier i USA og Japan. Som et resultat af en fælles indsats bekræftede de pålidelig og effektiv medicinsk behandling på følgende områder:

Immunsystemet

Metoden til dyb gennemtrængning af infrarøde bølger kan sammenlignes med kroppens respons på en febertilstand. På grund af dette reaktionssystem opnås evnen til at bekæmpe bakterier og virus, til at sænke hastigheden af deres formering og samtidig øge antallet af leukocytter til at bekæmpe infektionssygdomme. For 2000 år siden sagde lægen Parmenides: “Giv mig mulighed for at give feber, og jeg vil helbrede enhver sygdom.”

Under en session i Infrarød Sauna stiger hæmoglobinindholdet i blodet, og desuden antallet af røde blodlegemer og tilførslen af ilt til organerne. Immunsystemet vil fungere mere effektivt, og kroppens modstand mod sygdom vil stige.

I kombination med fjernelse af giftstoffer gennem den kraftige sved styrker det dit helbred og øger resistens mod sygdomme.

Immunsystemet stabiliseres, og den samlede resistens over for de negative virkninger af ydre miljø, stabiliseret stofskifte og øget blodmængde forbedrer funktionen af ​​kroppens celler. Infrarøde bølger kompenserer for de negative virkninger af ultraviolette stråler og er den eneste modgift mod solskoldning.

Oprensning af kroppen, fjernelse af giftstoffer

Øget blodcirkulation stimulerer svedkirtler til at udskille giftstoffer mere aktivt. Daglig sved kan hjælpe til at fjerne giftstoffer fra kroppen, og også potentielt kræftfremkaldende tungmetaller (bly, kviksølv, zink, nikkel, cadmium) og fedt, alkohol, nikotin, natrium, svovlsyre, kolesterol og så videre. Forskerne hævder, at med jævnlig brug af Infrarød Sauna afledes salte af tungmetaller.

Blodcirkulationen

Opvarmning af kroppen med infrarøde bølger i Infrarød Sauna udvider blodkarrene og stimulerer ​​blodcirkulationen, især i perifere regioner og kapillærer. Regelmæssige sessioner i Infrarød Sauna er et effektivt middel til at fjerne dårligdomme, såsom manglende blodcirkulation i ekstremiteterne (“kolde fødder”, typisk for ældre).

Ovenstående beskrevne lidelser kan være forbundet med utilstrækkelig blodcirkulation, og forbedring er mulig ved virkningen af ​​infrarøde bølger, fx ved gigt, nervøse spændinger, nerveinflammation, hurtig træthed, iskias, diabetes, smerter i ar, rygsmerter, muskelsygdomme, gigt, menstruationssmerter, gastrisk aktivitet, åreknuder, kredsløbssygdomme og væskeophobninger efter operation.

Derudover er andre resultater opnået gennem terapi med infrarøde bølger i forhold til:

– Lavt blodtryk: forhøjet blodtryk på grund af regelmæssig stimulering af blodcirkulationen

– Hukommelsessvigt: forbedringen af ​​tilstanden opnås hurtigt

– Aflastning af stress og træthed.

Måske vil den mest oplagte anvendelse af Infrarød Sauna være en simpel afslapning, der vil vaske stress fra bylivet væk. Bare et par minutter i den bløde varme i Infrarød Sauna vil give dig effekten af ​​en generel massage, berolige de strakte nerver og spændte muskler. Du vil føle forynget og fornyet, genoprettet åndeligt og med fornyet fysisk styrke.

Overvægtsproblemer

Når du slapper af i den bløde infrarøde varme, arbejder din krop aktivt og producerer sved, pumper blod og forbrænder kalorier.

Brug af en Infrarød Sauna fører til øget energiforbrug, herunder sved, der forbrænder kalorier fra 500 til 2.400 kcal pr. session. Produktionen af ​​1 g sved kræver 0,586 kcal. Derfor kan regelmæssig brug hjælpe dig med at afbalancere vægten. I en halv times session kan du tabe dig op til 1 kg. Mens vægten af ​​væsketab kan genoprettes ved at indtage væske, vil kalorier ikke blive gendannet.

Kalorier, som en person forbrænder ved 30 minutters motion:

Sportsform      kcal

Maratonløb     593

Svømning        300

Jogging            300

Tennis              265

Cykle                225

Golf                 150

Gang                150

Bowling          120

Så du taber ikke kun vand.

Infrarød Sauna er den bedste måde at tabe sig på!

Sport

En af de vigtigste betydninger ved Infrarød Sauna er, at det øger, stimulerer og toner hele kroppen aktivt, har en gavnlig virkning på hjerte-karsystemet og bevægeapparatet og forbedrer den generelle sundhed. Desuden forsynes kroppens organer med ilt.

Omkring 300 skoler i kampsport i Japan og Kina bruger Infrarøde Saunaer til forberedelse af deres atleter. Adskillige fodboldhold i den tyske Bundesliga (fx “Schalke 04”) anvender Infrarøde Saunaer til at varme op inden kampen og til rehabilitering af spillerne efter kampen.

På grund af sin unikke indvirkning på menneskekroppen er en Infrarød Sauna uundværlig til træning, både for amatører og professionelle:

 1. Takket være det direkte møde mellem infrarøde stråler og i kroppen forøges den perifere cirkulation, og der er en rigelig strøm af blod til musklerne. Det gør det muligt at opvarme musklerne til at starte træning eller konkurrence uden forudgående muskelkraft.
 2. Den skarpe udvidelse af blod- og lymfekar fører til fysisk afklemning af cellulite, hvilket giver fagfolk mulighed for at tabe sig før konkurrencen, hvilket er meget mere effektiv end dampbad og uden stress på hjertet og skader på helbredet. Desuden kræver selve processen med sved meget energi fra den menneskelige krop. Ifølge beregninger giver en halv times session dig mulighed for at forbrænde fra 500 til 2.400 kalorier, hvilket kan sammenlignes med et kilometertal på 10-15 km.
 3. Sessionen i den Infrarøde Sauna giver mulighed for på kort tid at fjerne mælkesyre fra musklerne, der har ophobet sig under træning. Effekten af overtræning og ømme muskler forsvinder hurtigt.
 4. En kraftig stigning i blodgennemstrømningen i karrene øger stofskiftet i organismen, som fører til øget muskelmasse på kort tid.
 5. Infrarød varme fremmer udstrækning af vævet. Denne egenskab er vigtig ved skader på sener, ledbånd og muskler. Derudover anbefales dyb opvarmning inden træning og sport for at reducere risikoen for sportsskader. Således opnås en mere intensiv udstrækning af vævet. Procedurer i den Infrarøde Sauna bidrager til at fremskynde heling af skader, blodudtrædninger, knoglebrud, forstuvninger og mindskning af blodansamlinger.
 6. Lindrer effektivt smerter fra skader og fjerner muskelkramper.
 7. Hjælper med at forhindre forkølelse, når du træner ude i dårligt vejr.
 8. Fjerner aktivt giftstoffer fra kroppen uden brug af medicin.
 9. Giver dig mulighed for at forkorte rehabiliteringsperioden efter konkurrencer.
 10. Giver dig mulighed for at skifte fokus omkring sundhedsforbedrende træning fra medicin til fysioterapiområdet.
 11. Rigelig forsyning af ilt til vævet giver samme virkning som “bloddoping”, men opnået på en naturlig måde.

Saunaen kan bruges hver dag. Det eneste, vi anbefaler, er, at folk med implantater skal kontakte deres læge, inden de bruger saunaen.

Kontakt os for at høre mere om infrarød saunas fordele.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *