Iskias Massage København

Hvordan får man smerter i iskias?

Der kan være forskellige triggere, der udløser smerterne, som kan komme lige pludseligt. Mange oplever det i løbet af en festival eller koncert. Fordi de normalt sidder meget ned, til pludselig at stå op længe, oplever de stærke smerter i lænden, som efterfølgende kan opstå i benene. I erhvervsmæssige forhold kommer smerterne i iskias fordi man har en forkert arbejdsstilling. Bare en lille ujævnhed på underlaget mellem venstre og højre fod, kan skabe et spænd. Står man arbejder sådan for længe, bryder smerten pludselig ud. Tommelfingerreglen er, at det opstår, hvis du ikke bevæger dig nok. Iskias massage vil hjælpe til at fjerne smerterne, men det vigtigt, at du får rørt dig dig regelmæssigt i løbet af en dag, for at smerterne ikke skal komme igen. Hvordan foregår iskias massage? Smerterne kan dække en stor del af kroppen, der fra ben, baller og lænd. For at behandle smerterne bedst muligt, anvendes der dybdegående fysiurgisk massage, der effektiv kommer ned i muskulaturen. Målet er at få løsnet op i spændingerne, hvor smerterne er og nærområdet, og få frigivet musklerne fra nerven, der vil reducere, og med tiden, fjerne smerterne.

Iskias Massage

Hvor mange gange er iskias massage nødvendig for at komme smerterne til livs?

Det afhænger, som med alle andre typer massager, af hvor store smerterne er, hvor de er, og hvor god du vil være til at lave de nødvendige øvelser. Du forkorter også behandlingstiden ved at undgå at gøre de bevægelser, der triggede dine iskias smerter. Efter din første konsultation kan vi få en idé om, hvad behovet er, og se hvordan det udvikler sig løbende. Men kort sagt, så er det umuligt og misvisende at give et estimat af, hvor mange sessioner du har brug. Og da vi gerne vil være ærlige, så får du et ærligt svar.

Hvad er iskiassmerter?

Når man nu render rundt med disse smerter, er det vel rart at også forstå mere om det. Så her får du en forklaring om, hvorfor du har smerter, og hvorfor træning af de områder, såvel som massage af iskias er nødvendigt, for at blive smertefri. Som nævnt tidligere, så er der smerter i område med neders af ryggen, bagdel, baglår og underben, der har fællesbetegnelsen iskiassmerter. På latin kalder vi denne nervus iskiadicus. Denne sidder på rygsøjlens nederste del og løber ned gennem bækkenet og hvert ben, og fortsætter helt ned til fødderne. For at få indblik i, hvorfor den kan give stærke smerter, så er nerven, på sin tykkeste område samme tykkelse som en finger. Da smerterne kan forekomme mange andre steder end iskias, er der altså tale om en misforstået betegnelse at kalde det iskiassmerter. Det er ikke en diagnose, men blot symptomer, hvor smerternes specifikke lokation skal findes og derefter behandles.

Iskias massage hos Ægte-Massage

Hvis du gerne vil af med smerterne, skal du have god massage og den rette rådgivning. Hos Ægte-Massage får du mere end 30 års erfaring i smertelindring og fysiurgisk massage. Du vil kunne spare penge, hvis du har brug for flere behandlinger med vores klippekort. Vi ligger tæt på Nørreport station, og vi har hundredvis af tilfredse og loyale kunder. Indtil videre har godt 95 % af alle vores kunder, der har bedømt os på Trustpilot, givet os 5 stjerner. I marts 2023 skrev en bruger: “Jeg har fået meget professionel massage pga Iskias smerter. Gennadi ved, hvad han laver! Anbefales 100%. “Infrarød sauna og en massage bagefter en luksus.”

Bestil din første tid i dag til en gang helende massage, så du igen kan få en dag uden smerter i iskias.