Referencer

Her er hvad klienter bl.a. siger om Ægte Massage:

Janet

Rygsmerter og Hovedpine

Hele mit liv har jeg haft problemer med min ryg og med hovedpine, på grund af stivhed og manglende bøjelighed i rygsøjlen. Jeg har prøvet mange forskellige typer af medicin og behandlinger, men uden tydelige resultater.
I 2009 kom jeg til Gennadi for første gang. Han forklarede mig meget detaljeret og grundigt om de årsager og mekanismer som forårsagede mine problemer.
Han anbefalede et forhandlingsbeløb der strak sig over 10 uger, med én behandling om ugen.
Efter hver behandling fik jeg det bedre og bedre. Hovedpinen forsvandt og jeg begyndte at kunne slappe af i musklerne.
Hvis jeg kan mærke at smerterne begynder at komme tilbage, er det første jeg gør, at ringe til Gennadi for at få en tid.

Min livskvalitet er helt anderledes positiv i dag!
Janet

Dårlig balance efter blodpropper

I slutningen af 2007 fik jeg tre blodpropper i lillehjernen.
Jeg har derfor meget dårlig balance og mangler finmotorikken i hele venstre side. Som følge deraf har min min højre side været meget overbelastet.
Til daglig sidder jeg og arbejder i timevis på en computer. Det er en anden grund til, at jeg jævnligt besøger Gennadi.
Nogle gange kommer jeg en gang om måneden – andre gange hver uge. For det meste bestiller jeg ‘to timers behandlinger’. Det er en Grundig gennemgang af hele kroppen, og det gør, at jeg kan slappe helt af og nyde det, uden at skulle tænke på, at ‘behandlingen slutter lige om lidt!’  Jeg er rigtig glad for, hvad det har gjort for mig. Derfor har jeg også valgt et Gavekort fra Gennadi, til én der står mig nær, og som jeg vil hjælpe med at få det bedre. 

Hans Sølvhøj Bundsgaard, Kbh. Ø

Hans Bundgaard

Sys Threlius

Migræne o.a.

I mange år har jeg i perioder døjet med hovedpine og ondt i ryggen. Det begyndte ved dårlig arbejdsstilling, og blev værre af svage muskler. Især havde jeg muskelspændinger i brystryggen og nakken, som tit resulterede i at jeg fik migræne. Det blev konstateret af Gennadi at jeg havde noget skævhed i ryggen, p.g.a spændte muskler.
Jeg har tidligere været hos fysioterapeut, taget forskellige smertestillende midler, men uden resultat.
Det blev konstateret at jeg havde noget skævhed i ryggen, p.g.a spændte muskler.
Efter nogle få behandlinger hos Gennadi, slappede musklerne af, og jeg har været helt fri for migrænen! Skævheden er bedre, men det kræver flere behandlinger. Jeg har også fået tip til forskellige træningsmetoder af Gennadi.
Jeg lider også af nedsunken forfod. Også her har Gennadi kunnet hjælpe. Han masserer og blødgør fødderne, og jeg har fået nogle gode øvelser for at gøre fødderne stærkere.
Jeg er stadig ikke færdig med behandlingerne, men efterhånden vil jeg kunne forebygge, ved at få behandling hver 14. dag, eller en gang om måneden.
Jeg vil varmt anbefale Gennadi, fordi han ser koppen i sin helhed, og fokuserer ikke kun på der hvor det lige gør ondt. Han er god til at forklare årsagerne til smerterne, og har mere end en streng på sin bue.
Susanne Thorelius

Springfinger

For tre år siden fik jeg stillet diagnosen; “Springfinger” på tommelfingeren. Den eneste udvej, ifølge lægerne, var en operation. Jeg fik kontakt til Gennadi, som foreslog en prøvebehandling på 20 min. Bagefter, og til min store overraskelse, følte jeg en væsentlig forbedring. Så besluttede jeg selvfølgelig at fortsætte. Der skulle kun fire behandlinger til, så var alle symptomerne på “Springfinger” forsvundet! Der har ikke siden været problemer med min finger!
Så, jeg vil varmt anbefale Gennadi’s massage, fordi jeg synes at det er utroligt hvad han kan gøre med sine hænder.
– Bente Kølby

Bente Kolby

Kompetent massør – et brev fra en klient!

Kære Gennadi, hermed en varm anbefaling :
Jeg har gået hos Gennadi fast en gang ugentligt siden november på grund af en nerve som satte sig fast i min overbelastet skulder.
Allerede efter første behandling kunne jeg igen dreje mit
hoved og vende det, “næsten” uden smertestillende midler. Stille og roligt fik han løsnet min nakke, skuldre og ryg, hvor der viste sig at være en stor knude!
Nu går jeg fast hos Gennadi med flere sidegevinster til følge.
Jeg lider ikke længere af kolde fødder og hænder, hvilke jeg ellers har døjet med siden barnsben. Noget kronisk betændelse i mine arme, jeg også har døjet med, har lagt sig så meget, at jeg kun engang imellem ved hård overanstrengelse, kan mærke en “mudren”.
Jeg ville slet ikke kunne undvære mine timer under hans gyldne hænder!
Kan stærkt anbefale Gennadi som en dygtig og kompetent massør.
Mvh Susanne Karlskov