Om os

Ægte Massage – succes massagebehandlinger i mere end 30 år!

Ægte Massage er Problemløsende Fysiurgisk Massage. ”Ægte” betyder ”Top Kvalitet”. Top Kvalitet gør sig også gældende i vores valg af indretning og udstyr. Vi anvender udelukkende økologisk olie til vores behandlinger.

Velkommen!
Tag plads i vores hyggelige venteværelse, mens du venter på din behandlingstid.
Du kan slappe af og du kan nyde vores bøger med flotte billeder af natur.

Det er ikke tilfældigt, at vi har valgt billeder af skov. Internationale forskning har påvist, at skov har en positiv effekt på vores blodtryk, hjerteslag og immunsystemet.

Vores massagebrikse i høj kvalitet har stor betydning for en kvalitativ og effektiv behandling. Udstyrets fleksibilitet sikrer optimal komfort for klienten og en god arbejdsstilling for personalet.

Infrarød Sauna hjælper kroppen med at styrke immunforsvaret, lindrer smerter, virker afstressende og udrenser affaldsstoffer fra kroppen. Vores Infrarød Sauna har indbygget specielle lysterapilamper og afslappende musik.

Efter Infrarød Sauna behandling har du muligheden for at tage bad.
Bad og et håndklæde er inkluderet i behandlingspris.

Huld er mere værd end guld.
At genfinde et godt helbred er det samme som at fange en guldfisk.

Nøglemedarbejdere | Fysiurgiske Massører

Gennadi

Jeg er uddannet som sygeplejerske med speciale i fysioterapeutisk massage. Jeg har også læst klassisk massage, zoneterapi, shiatsu og har taget det bedste fra alt dette, som jeg bruger med succes i mere end 30 år.

Med en baggrund som professionel balletdanser, kender jeg til vigtigheden af at holde kroppen i daglig optimal stand.

Jurate

Jeg er uddannet fysiurgisk massør fra Den Danske Zoneterapeutskole og har desuden uddannelse indenfor babyterapi, triggerpunkter med akupunktur, ansigts massageterapi (japansk lifting), hotstone massage og førstehjælp. Jeg uddanner mig gerne bredt og vil supplere med en zoneterapeutuddannelse for at kunne behandle endnu mere holistisk.

Min baggrund som postbud gennem 12 år og det, at jeg har spillet basketball, dyrket fitness og tennis, har holdt min egen fysik i gang. Her opstod min interesse for fysiske skader og forebyggende massage samt behandlinger til forebyggelse af stress.

Hos mig er du i centrum og ud fra dine behov bliver min behandling skruet sammen. Jeg ser andre mennesker i øjenhøjde og jeg glæder mig til at møde dig.

Jeg nærmer mig den afsluttende eksamen i zoneterapi og har allerede haft mange fødder i hænderne. Nu vil jeg også gerne tilbyde behandlinger her på klinikken.

Zoneterapi kan med fordel kombineres med massage.

Julia

Jeg er uddannet inden for kemi og bioteknologi, og min interesse har altid været mennesker, krop og velvære. Min passion er at hjælpe og jeg elsker at arbejde med mine hænder.

Jeg møder dig med højt humør og åbent sind og du vil altid mærke at det er dig, som er i centrum.

Jeg arbejder med at forebygge og behandler smerter, spændinger eller stress.

Jeg har mange års erfaring fra især Kina, hvor jeg deltog i mange kurser i østens massage tradition. Min mentor i Danmark er Gennadi.

Jer ser frem til at se dig.