Om os

Ægte Massage – succes massagebehandlinger i mere end 30 år!

Ægte Massage er Problemløsende Fysiurgisk Massage. ”Ægte” betyder ”Top Kvalitet”. Top Kvalitet gør sig også gældende i vores valg af indretning og udstyr. Vi anvender udelukkende økologisk olie til vores behandlinger.

Velkommen!
Tag plads i vores hyggelige venteværelse, mens du venter på din behandlingstid.
Du kan slappe af og du kan nyde vores bøger med flotte billeder af natur.

Det er ikke tilfældigt, at vi har valgt billeder af skov. Internationale forskning har påvist, at skov har en positiv effekt på vores blodtryk, hjerteslag og immunsystemet.

Vores massagebrikse i høj kvalitet har stor betydning for en kvalitativ og effektiv behandling. Udstyrets fleksibilitet sikrer optimal komfort for klienten og en god arbejdsstilling for personalet.

Infrarød Sauna hjælper kroppen med at styrke immunforsvaret, lindrer smerter, virker afstressende og udrenser affaldsstoffer fra kroppen. Vores Infrarød Sauna har indbygget specielle lysterapilamper og afslappende musik.

Efter Infrarød Sauna behandling har du muligheden for at tage bad.
Bad og et håndklæde er inkluderet i behandlingspris.

Huld er mere værd end guld.
At genfinde et godt helbred er det samme som at fange en guldfisk.

Nøglemedarbejdere | Fysiurgiske Massører

Gennadi

Jeg er uddannet som sygeplejerske med speciale i fysioterapeutisk massage. Jeg har også læst klassisk massage, zoneterapi, shiatsu og har taget det bedste fra alt dette, som jeg bruger med succes i mere end 30 år.

Med en baggrund som professionel balletdanser, kender jeg til vigtigheden af at holde kroppen i daglig optimal stand.

Jurate

Fra 2018 arbejder jeg som fysiurgisk massør her på klinikken, og efter endt zoneterapeut uddannelse i oktober 2019 tilbyder jeg også gerne zoneterapibehandlinger. Zoneterapi kan med fordel kombineres med massage. Som eksempel kunne være afspænding af nakke og skuldre inden jeg starter behandling på fødderne.

Løbende deltager jeg i efter- og videreuddannelse og bruger min viden holistisk og i de sammenhænge der giver mening i behandlingerne.

Jeg møder dig i øjenhøjde og sammen finder vi frem til den behandling der er bedst til dig.