Uro i benene

Uro i benene

Uro i benene

Har du oplevet at have uro i benene? Det er en ubehagelig fornemmelse af krampetrækninger eller muskelspændinger, særligt i lægmusklerne. De fleste mennesker, der oplever ubehag i benene, kan mærke det om aftenen eller natten i sengen, men nogle oplever det også, hvis de har siddet ned i længere tid.

Heldigvis kan smertene behandles. Du kan læse mere om uro i benene herunder og blive klogere på, hvordan du bl.a. kan komme smerterne til livs ved hjælp af fysiurgisk massage.

Fænomenet hedder også Restless Legs Syndrome (RLS), hvor dygtige læger på Rigshospitalet forsker i det.

Sådan opstår uro i benene

Uro i benene kan komme og gå i perioder. Det er vigtigt at nævne, at uro i benene ikke er en farlig ting i sig selv, men ikke desto mindre kan det være en stor gene. Det kan påvirke søvnen og humøret, hvis uroen varer i en længere periode.

Indtil videre kan der ikke gives ét entydigt svar på, hvorfor uro i benene opstår, da der kan være flere årsager til det. Først og fremmest er det påvist, at det kan være arveligt. Du har dermed større chance for at opleve muskelspændingerne, hvis et nært familiemedlem selv har døjet med uroen.

Desuden er du disponeret for uro i benene, hvis du er gravid, hvis du lider af diabetes, nyresygdomme eller leddegigt. Uro i benene menes også at kunne opstå, hvis du har et meget stillesiddende job. Derudover er også en sammenhæng mellem bensmerter og jernindholdet i kroppen. Uro i benene er ofte en gene for folk, som har et for lavt jernindhold.

Massage kan hjælpe mod uro i benene

Et af de bedste råd mod disse bensmerter er, at du får masseret spændingerne væk. Vi udfører fysiurgisk massage til at lindre uro i benene. Denne form for massage kan tilpasses hver enkelt person, og den lindrer smerter i muskler og led.

Fysiurgisk massage er utrolig virkningsfuld, da massøren tager udgangspunkt i menneskets anatomiske opbygning, dvs. der under massagen tages højde for sammenhængen mellem muskler, ledbånd og sener m.m.

Derfor skal du vælge Ægte Massage

Vores massører tilpasser altid massagen efter dit behov. Det er vigtigt for os, at vi har en dialog inden massagen, da vi kan opnå de absolut bedste resultater herigennem. Vi sætter den største dyd i at hjælpe folk med deres fysiske gener.

Derfor skal du vælge Ægte Massage, hvis du har smerter i benene eller andre smerter/spændinger i kroppen:

  • Vil tilbyder udelukkende de bedste massører. Vores massører har forskellige baggrunde og erfaringer, og derfor har vi som klinik en bred viden og erfaringsgrundlag.
  • Vores fysiurgiske massage tilpasses den enkelte klient, og derved opnås de bedste resultater.
  • Få 30 minutter i vores infrarøde sauna, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og booker en behandling.

Kontakt os i dag, og bestil din første behandling.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *