Dybdegående massage

Dybdegående massage Helbredende og helende massage er funktionel, fordi den gør noget godt for kroppen, ikke sandt? Det føles endnu bedre efter en omgang dybdegående massage, præcis som efter en intens træningssession eller en lang løbetur.

Du kan opleve den samme effekt hos Ægte-Massage, hvor hænder med mere end 30 års erfaring giver dig en dybdegående massage, som du sent vil glemme. Hvis du er som størstedelen af vores kunder, vil du også sørge for at booke en ny tid, når du er færdig med den seneste massagebehandling. Men hvorfor? Lad os se nærmere på det…

Dybdegående massage

Hvad er dybdegående massage? (også kaldet dybdemassage)

En dybdegående massage er en behandling, hvor terapeuten virkelig fokuserer på at skabe tryk, der arbejder med de dybtliggende muskler og får vævet til at løsne op. Når terapeuten slipper huden med fingrene, strømmer ilt ind i blodet og musklerne, hvilket giver en energifyldt følelse. Rent fysiologisk giver det næring til området, samtidig med at det transporterer affaldsstoffer væk. Du vil opleve en bedre følelse af velvære og en større forbindelse til din krop, da ilt tilføres og affaldsstoffer fjernes fra hele kroppen.

En dybdegående massage skal ikke forveksles med en velværeoplevelse, hvor du får placeret varme sten og lulles i søvn af duften af lotusblomster. Fokus er på ikke på øjeblikkelig velbehag og nydelse, men fremsigtede følelser af at være sundere.

Dybdegående massage, som nogle gange også kaldes dybdemassage, er en investering i at have det bedre i morgen frem for at føle sig godt tilpas øjeblikkeligt. Hvis du bliver spurgt, hvad der er bedst for dig, at se en film under et tæppe med slik eller at træne intensivt i 90 minutter, afhænger svaret af tidspunktet, hvor du bliver spurgt.

Træningen kan føles hård og ubehagelig på visse tidspunkter. Men belønningen kommer bagefter, både for krop, sind og sjæl. Det samme gør sig gældende med dybdegående massage. Målet er ikke, at det skal være behageligt, da der trods alt skal frigøres og flyttes affaldsstoffer i kroppen. Dette kan ikke opnås med en let berøring. Bliv ordentligt forberedt til en omgang dybdegående massage Hvis du ikke har prøvet dybdegående massage før, skal du blot fortælle os det. Så vil vi gennemgå, hvordan du bedst muligt trækker vejret under behandlingen for at opnå de bedste resultater samt den mest behagelige oplevelse.

Har du specifikke behov eller ønsker vedrørende fokuseret massage?

Alle vores kunder kommer med deres egen historie og deres behov for en dyb fysiurgisk massage på vores klinik i København. Vi følger ikke bare en standard tjekliste.

Hvis du har nogle områder, hvor du oplever ekstra problemer eller hvor du ønsker, at vi fokuserer ekstra meget, så sig endelig til. Har du smerter i nakken, benene eller andre gener i kroppen? Lad os vide det. Vi er her for at hjælpe.

For at opnå de bedste og mest langvarige resultater med en dybdegående massage anbefaler vi en behandling på 60 til 90 minutter.

Forbered dig ordentligt til en omgang dybdegående massage

Hvis du ikke har prøvet dybdegående massage før, skal du bare fortælle os det. Så vil vi gennemgå, hvordan du bedst trækker vejret under behandlingen for at opnå de bedste resultater og den mest behagelige oplevelse.

Du er i trygge hænder

Når du får massage hos Ægte-Massage, garanterer vi, at vores personale har mange års erfaring og relevant uddannelse. Du bliver behandlet af fagfolk med den nødvendige viden og erfaring hver gang du får fysiurgisk massage hos os.

Fordele ved regelmæssig massage

Selv den dygtigste massør i København eller andre steder kan ikke give dig en behandling med langvarige virkninger på én gang. En tur til massøren er ikke en engangsforestilling, uanset hvor dyb massage du får. Til gengæld er der både sundhedsmæssige og økonomiske fordele ved at komme oftere hos Ægte-Massage.

Vi ved, både personligt og professionelt, hvor vigtigt det er at prioritere massage, der løsner op i kroppen – uanset om du sidder stille på kontoret eller arbejder hårdt med tungt maskineri. Din krop er sin egen maskine, der ikke bør være for inaktiv, men heller ikke belastes for meget.

Derfor tilbyder vi også firmamassage med attraktive tilbud til virksomheder, der ønsker at passe ekstra godt på deres medarbejdere gennem en massageordning.

Derudover tilbyder vi klippekort, så du som privatperson kan spare penge på massage, når du køber et klippekort.

Tag kontakt i dag og lad os høre, hvad du har brug for af massage, så finder vi en tid til dig.

Alternativt kan du booke din første tid online her …