Fysiurgisk Massage København

Fysiurgisk Massage

Massage til behandling af flere sygdomme og smerter

Massage er et glimrende værktøj til helbredelse af kroppen, lindring af smerte og spændinger i musklerne, hævelse af muskelvæv og genopretning af styrke. Men udover dette tjener det også som et middel i forhold til mange patologiske forhold. Massage bruges i forhold til sygdomme i nervesystemet, til behandling af neuroser og forskellige nervesmerter samt til sygdomme i rygsøjle og kropsdele, luftvejene, fordøjelsessystemet og ved dannelsen af blodceller. Massage bruges også til behandling af smitsomme sygdomme.

Metoderne til massage kan variere, afhængigt af sygdommens sværhedsgrad og patientens tilstand. Vær opmærksom på kontraindikationer, der forekommer i nogle tilfælde.

Massage har primært en effekt på nervereceptorer, som er placeret i musklerne, væv og hud. Disse receptorer er forbundet med det centrale og autonome nervesystem og sender følsomme impulser gennem sensoriske veje som følge af massageteknikker. Impulserne når forskellige dele i cortex af hjernebarken, hvor syntesen af ​​komplekse reaktioner, der forårsager funktionelle ændringer i en organisme, sker.

Udover nervefaktoren, som er det vigtigste, er der en mekanisk virkning på den menneskelige krop, hvilket resulterer i forøget bevægelse af blod, lymfe og vævsvæske. Under massagen fjernes de hudceller, der er ude af drift, stivnede fænomener elimineres, og stofskiftet øges. Dette er en meget vigtig faktor, da musklerne ved sygdomme kan miste deres elasticitet. Resultet af dette kan være stagnation af blod, lymfe og vævsvæske omkring de indre organer, og så kan kroppen ikke udføre sine funktioner fuldt ud. Massage hjælper med at fjerne alle disse negative fænomener og hjælper kroppen med at vende tilbage til normal funktion.

Brug af fysiurgisk massage

En særlig type massage er den fysiurgiske massage. En person, der lider af en hvilken som helst sygdom, vil opleve, at denne massageform hjælper til at lindre smerten, slippe af med ubehagelige fornemmelser og ubehag, og at det fører til, at kroppen igen fungerer normalt.

Fysiurgisk massage bruges nu i vid udstrækning i talrige sygdomme, mekanisk skade på huden, musklerne og de indre organer. Ved brug af fysiurgisk massage forbedres funktionen af ​​mange systemer, og organismens aktivitet normaliseres. Denne type massage er en integreret del af rehabiliteringsbehandlingsprogrammer efter forskellige operationer, skader på indre organer og fødsel.

Fysiurgisk massage har flere underarter i forhold til massage ved sygdomme i bevægeapparatet, luftvejssygdomme, sygdomme i fordøjelseskanalen og bloddannende organer samt skader. Et specielt område er optaget af medicinsk massage efter smitsomme sygdomme. Til gengæld har hver af disse underarter deres egne underafsnit. Således er fysiurgisk massage i forbindelse med nervebanerne underopdelt i fingerområderne, udstrålinger, underbenet og så videre. Denne opdeling skyldes de forskellige metoder, der anvendes i terapien.

Fysiurgisk massage ved struktur er faktisk en klassisk massage med tilsætning af nogle specielle teknikker, der skyldes specificitet i behandlingen af ​​forskellige sygdomme. For den mest effektive anvendelse bruges forskellige teknikker, der bidrager til at opnå den bedste effekt i behandlingen. En sådan brug af ​​forskellige teknikker har vist sig effektiv.

For sygdomme kan både generel massage og lokal massage bruges. Dette afhænger af patientens tilstand og arten af ​​sygdommen. Nogle gange er det nyttigt at bruge begge typer massage. Og i nogle tilfælde er der kun ordineret en lokal massage for eksempel ved særskilte muskel- og ledsmerter. Under lokal massage lægges kun vægt på sygdomsbekæmpelseszonen, og det påvirker ikke hele kroppen som ved almen massage. Nogle gange er der ikke behov for dette ved sygdom, men efter genopretning er den generelle massage helt acceptabel.

Glem heller ikke, at din massage kun har en gavnlig og helende virkning på kroppen i tilfælde af, at der ingen kontraindikationer er. Ellers bør massagen helt opgives. En sådan virkning på kroppen kan ikke kun påvirke helbredstilstanden alvorligt, men forværre patientens tilstand. Inden du starter en massagesession, skal du konsultere din læge og få hans godkendelse.

Hvilke kontraindikationer er afgørende? Disse er alvorlige smerter i kroppen, høj temperatur, akutte inflammatoriske processer samt feber. Lad dig ikke massere ved blodsygdom, blødning eller tendens til dem, samt ved en bred vifte af infektioner og forskellige hudsygdomme, herunder skader og andre skader, revner, hudafskrabninger, forbrændinger og forfrysninger.

Hudsygdomme er en meget vigtig grund til ikke at anvende massage. Enhver inflammation og udslæt, svamp, vorter, eksem, herpes og akne forstyrrer massagens virkning og kan sprede sig til et større område som følge af massagen.

Hvis der ikke er nogen kontraindikation, bør fysiurgisk massage altid anvendes efter fjernelse af tumor i fasen ved bedring af sygdommen, ved væskeubalancer og efter akut iskæmi efter 2-6 dage, og også efter målrettet behandling af en tumor. I sidstnævnte tilfælde er det meget vigtigt, fordi massage øger stofskiftet og fremmer hurtig fjernelse af overskydende lægemiddel fra organismen.

Lokal massage har begrænsninger i anvendelsen, men ikke så meget. I nogle tilfælde er kun segmentmassage tilladt.

Der findes mange forskellige underarter af fysiurgisk massage. Et meget vigtigt og effektivt middel er rehabiliterende massage. Det kan enten være generelt eller lokalt. Dens vigtigste opgave er hurtigt at bringe kroppen tilbage til sit normale funktionsniveau.

Ved forskellige sygdomme og skader, medmindre der er særlige kontraindikationer for brug, bør massage tages i brug så hurtigt som muligt til at lindre smerter, til at normalisere cirkulation af lymfe, fremme flydende bevægelse af kropvæsker samt at fremme vævsreparation, fjernelse af blodansamlinger, reduktion af ødemer og normalisering af metaboliske processer.

Massage er nødvendig for alle – voksne, børn og ældre (hvis der ikke er kontraindikationer). Først og fremmest er der brug for massage til sunde mennesker for at opretholde et godt helbred og forebygge forskellige sygdomme.

Vær sund – gå til massage!

Vi kan anbefale Ægte Massage i København 🙂

Læs mere om os <– her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *