sportsmassør kbh

Sportsmassage

I forbindelse med sport og træning udsætter du dine muskler og led for belastning. Der kan opstå muskelinfiltrationer ved skuldrene og omkring nakken, eller du kan opleve ømme og trætte ben.

En sportsmassage hos os er i stand til at lindre dine muskelømheder, og den kan løsne dine myoser, så du kan blive smertefri og få din bevægelsesfrihed igen.

Dette kan sportsmassage hjælpe dig med

Der findes forskellige massageformer. En sportsmassage tager udgangspunkt i dig og dine behov. Den har til formål at lindre muskelømheder, som kan opstå efter fysisk belastning eller overbelastning fra træning.

Massageformen kan hjælpe dig med følgende:

  • Afspænde stive muskler
  • Øge blodgennemstrømningen i muskelområderne
  • Fremme udskillelsen af affaldsstoffer i kroppen
  • Give dig en kortere restitutionstid
  • Skabe lindring og velvære

De mange egenskaber spiller positivt ind på hinanden. Når dine anspændte muskelgrupper masseres, fremmes blodgennemstrømningen. Dette øger restitutionstiden, og ophobede affaldsstoffer vil blive udskilt fra kroppen.

Der skabes en bedre blodcirkulation, når du får en sportsmassage. Dette sker i forbindelse med den dybdegående massage, som aktiverer flowet i dine blodkar og lymfesystemer.

Derfor skal du vælge Ægte Massage

Sportsmassage københavnNår du har brug for hjælp til at få lindret dine muskelømheder, har du brug for en kompetent og erfaren sportsmassør.

Hos Ægte Massage får du en individuel tilrettelagt behandling, som tager afsæt i dine behov. Hos os finder du et kompetent team af massører, som brænder for at give dig den bedste og mest effektfulde behandling. Vores massører har ikke blot gennemgået en 100 timers sportsmassør-uddannelse, men har i alle tilfælde taget den lange fysiurgisk massage-uddannelse på 600 timer. En fysiurgisk massør er derfor den bedste sportsmassør, og har du valgmuligheden bør du vælge førstnævnte.

”Ægte” betyder, at du får behandling i topkvalitet, hvad angår behandlingsform og brug af olier. Vi anvender udelukkende økologiske olier, da vi går op i din sundhed og dit velvære.

Hvordan foregår behandlingen hos en sportsmassør?

Sportsmassagen sætter fokus på, hvad du har mest behov for. Når du vælger en dygtig og erfaren sportsmassør som Ægte Massage, tages der afsæt i, hvilke gener du primært oplever på din krop.

Afhængig af hvor anspændt du er, vil der arbejdes både i hudoverfladen samt i dybden omkring dine anspændte muskelgrupper. Sportsmassøren arbejder på og omkring dine såkaldte ’triggerpunkter’. Dette er dine ømme muskelområder.

Den dybdegående sportsmassage hjælper med til at udskille ’brugt’ blod fra dine muskelområder. Massagen har en varmende virkning på din krop. Dine blodkar udvides, så blodet er i stand til at få det bedste flow og transportere det brugte blod væk fra dine ømme muskler.

Under en sportsmassage aktiveres blodgennemstrømningen. Efter endt behandling skal du sørge for at drikke rigeligt med vand, så du kan få udskilt affaldsstofferne.

Book din tid hos Ægte Massage, hvis du vil være smertefri igen

Bestil din tid i dag hos Ægte Massage, hvis du vil blive smertefri igen og have din fysiske frihed tilbage. Vores dygtige massører har mange års erfaring med at lindre muskelømheder, og vi er kompetente til at give dig en effektfuld og individuel behandling.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *