Emsculpting

EMSculpting – ElektroMagnetisk muskelStimulation er en populær, ny teknologisk, klinisk dokumenteret behandling uden bivirkninger, som opbygger muskler og forbrænder fedt. Magnetismen fremprovokerer sammentrækninger af muskler og på 30 minutter gennemgås hele 20.000 af dem. Det svarer til 20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats, hvis det er ballerne, der bliver behandlet. I tillæg til muskelvækst sker der også en reduktion i fedtmassen, da aktiviteten i muskelfibrene øger forbrændingen af fedt omkring de behandlede områder. Kombinationen af muskelvækst og reduktion af fedt bevirker, at kroppen bliver mere tonet og musklerne i de behandlede områder større og stærkere.

Alle personer, som ønsker at komme i bedre form, er egnet til EMSculpting-behandling. Man kan mærke effekten allerede fra første behandling, hvilket kan øge motivationen og lysten til at komme i endnu bedre form endnu hurtigere og nemmere.

Behandlingsområder: mave, balder, lår, overarme, hofter og opstramning af bryst (for mænd).

Der er ingen grænse for, hvor ofte man vil have EMSculpting-behandling, da behandlingen er uden bivirkninger.

Kliniske studier viser, at resultatet opretholdes i op til 12 måneder efter et behandlingsforløb. For at vedligeholde resultatet anbefaler vi at have EMSculpting-behandling en gang om året.

Klik her og se videoen: